Jij biedt,

wij draaien!

Doe nu mee aan onze spectaculaire zomeractie! 

Over de zomeractie

In de zomermaanden hebben wij het iets rustiger dan normaal. Klanten zijn op vakantie, scholen zijn dicht en sommige mensen zijn de hele zomer op het strand, althans, volgens Instagram dan.

Wij vinden op het strand zitten heel leuk, maar we draaien toch liever gewoon vette producties. Daarom hebben wij de zomeractie bedacht! Wij zijn op zoek naar een aantal toffe projecten om aan te werken deze zomer. Het liefst projecten waar wij helemaal los op kunnen gaan. 

We vinden twee dingen belangrijk:

  1. Het onderwerp of de boodschap van de film. 
    2.  We moeten er echt iets vets van kunnen maken en ons helemaal kunnen uitleven op de opdracht.

Jij biedt

Hoe het in zijn werk gaat?
Als jij denkt dat je een leuk project hebt liggen, kun je hem hieronder aanmelden. Vermeld daarbij welk budget je hebt voor de productie. Als we een film maken, maken wij natuurlijk ook gewoon kosten. Maar we verzekeren je dat de film die we voor jou gaan maken ‘normaal’ nooit gemaakt zou worden voor dat budget. 

Wij draaien

Wij selecteren de leukste projecten, kijken of we de opdracht leuk vinden, of de boodschap ertoe doet én ook een klein beetje naar het budget. Want hoe meer budget, hoe gekker we kunnen doen. Maar als we ons helemaal in de boodschap kunnen vinden, of als we er creatief al helemaal op aan gaan, maak je ook een goede kans. Het gaat dus echt om de combinatie van deze factoren. 

 

Project aanmelden

 Jaja! Je bent er blijkbaar klaar voor! Meld hier je project aan en hopelijk gaan we samen iets moois maken komende zomer. Aanmelden kan tot 13 juli. 

13 + 11 =