Merkverhaal

Een film van jouw merkverhaal heeft de kracht om de ziel van jouw merk te vangen, het een gezicht te geven en het publiek op een dieper niveau te raken. Met deze film kun je niet alleen informatie overbrengen, maar ook een emotionele band opbouwen met je doelgroep.

 • Unieke benadering
 • Creativiteit en vakmanschap
 • Resultaatgericht en kostenefficiënt
1:02

Onze aanpak

Bij het Filmkantoor gebruiken we een eigen benadering van het vertellen van een merkverhaal. Eerst nemen we de tijd om de essentie van jouw bedrijf te doorgronden. Daarna creëren we met passie en expertise een verhaal dat niet alleen jouw merk goed weergeeft, maar er ook voor zorgt dat jouw publiek geraakt wordt. Op die manier tillen wij jouw merkverhaal naar een grotere hoogte.

Stap 1: Doortastend

We beginnen met het waarom. In een vrijblijvend gesprek ontdekken we wat je wilt bereiken, wie je doelgroep is en welk verhaal er verteld moet worden. We bespreken de strategie van hoe de film wordt ingezet en wat voor film het precies moet worden. Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte.

Het Filmkantoor maakt communicatie video's vanuit de drie pijlers doortastend, doorgrond en doordacht

Stap 2: Doorgrond

In een verdiepend gesprek leren we jouw organisatie door en door kennen. Met deze inspiratie gaan wij werken aan een conceptvoorstel en scenario. Na goedkeuring gaan we in overleg de filmdag(en) plannen, callsheet's maken, locatie's, props en eventuele acteurs regelen.

Met het Filmkantoor zorg jij voor een hoger level binnen en vanuit jouw organisatie

Stap 3: Doordacht

Tijdens het filmen werken we heel secuur. Wij weten precies wat we nodig hebben en kunnen daarom alle aandacht en energie steken in de beelden die we echt gaan gebruiken. Als we gaan interviewen houden wij van mooie, spontane, gesprekken en denken we ontspannen met de personen voor de camera mee.

Doorgrond, doortastend en doordacht, dat is hoe we bij het Filmkantoor met jouw communicatie omgaan

Stap 4: En, door!

Dan wordt het tijd om alles in elkaar te zetten! Eerst krijgen jullie een 'ruwe' versie toegestuurd, hierop mag feedback worden gegeven. Als deze feedback is verwerkt, gaan wij door met de film afwerken, zoals kleurcorrecties en geluidsnabewerking, en vervolgens is het tijd voor de premiere!

Til jouw interne en externe communicatie naar een hoger level met het Filmkantoor

Waarom Filmkantoor

 • Uitblinken op inhoud

  Om de essentie te verbeelden, pikken wij snel op wat jij echt bedoelt en verbinden we dit met de belevingswereld van de doelgroep. Altijd eerlijk en wij zeggen waar het op staat. Zo komen we snel tot de kern.
 • Scherpe prijs

  Bij ons betaal je alleen voor wat je echt krijgt. Vooraf een duidelijke offerte zonder nonsens en geen buy-outs. Zo zijn wij toegankelijk en maken wij zoveel mogelijk films over onderwerpen die we belangrijk vinden.
 • Film, marketing en communicatie

  Wij zijn gepassioneerde filmmakers, maar we zetten ook de bril van marketeer op. Met kennis en technieken van merkidentiteit, imago en NLP weten wij dat we films maken die hun werk doen.
 • Nieuwe generatie filmmakers

  Onze generatie is opgegroeid met een camera in de hand. Trends en technieken kunnen voor ons niet snel genoeg gaan, maar we laten deze wel altijd onderhevig aan het verhaal.
 • Ontwapenend en gezellig

  Vriendschap, vakkundigheid en een berg enthousiasme. Dat is onze ontwapenende manier van film maken. Klanten wijzen ons er vaak op dat het zo’n leuke dag was, wij hebben alleen maar leuke dagen.
 • Bereikbaar

  Duidelijke communicatie en goed bereikbaar zijn is wel zo prettig. Kleine moeite. Wij houden van snel schakelen, directe lijntjes en geen gedoe. En een belletje buiten kantooruren? Dat vinden wij niet erg!
een merkverhaal van het filmkantoor zorgt voor betrokkenheid van jouw doelgroep

De brand movie is een pakkend en indrukwekkend beeld van ons werk geworden. De samenwerking was heel plezierig, er wordt altijd vanuit een grote betrokkenheid en professionaliteit meegedacht in het gehele proces. We zijn trots op het prachtige resultaat!

Cynthia Vogeler Directeur, Korsakov Kennis Centrum
Merken en organisaties waarmee wij graag samenwerken:

Lees meer over onze diensten