Over Het filmkantoor

Het Filmkantoor weet álles van film en video. Of je doel nu commercieel of artistiek is: alleen professioneel resultaat wérkt. Daarmee raak je de emotie, breng je in beweging, maak je het verschil. Daarmee lijkt reclame niet meer op reclame. Daarmee ga je als kijker zo op in het verhaal en de beleving daarvan, dat je vergeet een kijker te zijn. Daar zijn we goed in, en daar zijn we trots op. Mogen we met jou meedenken?

Wij laten film werken

Het Filmkantoor is een zeer ervaren filmproductiebedrijf voor doeltreffende films. Door jarenlange ervaring hebben wij precies geleerd hoe je een film zijn werk kunt laten doen. Deze ervaring zetten wij graag voor jou in! Wij kunnen hier absoluut zo effectief mogelijk een film mee produceren.

Een ijzersterk concept werkt

Dit doen wij onder andere door bijzonder veel aandacht te besteden aan het concept. Geen poespas, enkel een ijzersterk concept dat werkt. Daarmee ontstaat een degelijke film die jouw doelgroep in beweging brengt. Wij halen er voldoening uit om je bedrijf of organisatie zo puur mogelijk vast te leggen. Samen kijken we eerst wat het doel van de film is. Wat wil je precies overbrengen of bereiken? En wil je opvallen? Of ben je meer op zoek naar iets degelijks om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen en deze klant zo over de streep te trekken? Wij zijn graag eerlijk en nemen geen blad voor de mond. Dat zie je ook terug in onze films. We werken graag met gepassioneerde mensen en echte verhalen of creëren met enthousiasme zelf iets heel bijzonders. Wij hebben altijd zin om een lekker potje te filmen en dat doen we graag met jou!

Kortom: Sterke, doeltreffende video’s, effectief gemaakt en daardoor goed betaalbaar. Wat wil je nog meer? Het Filmkantoor, opmerkelijk doeltreffend!

#opmerkelijk #doeltreffend #ijzersterk #concept #eerlijk #gepassioneerd #vertrouwen #puur #effectief #professioneel #beweging #opvallend 

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend met ons brainstormen en laat film voor jou werken!

Contact

DE CREW

Alexander Wessels

Alexander Wessels

Owner / Cameraman

Werd geboren met een camera in zijn hand, nou ja, bijna dan. Van jongs af aan gefascineerd door film en daarnaast altijd erg sociaal. Zo weet Alexander mensen snel op hun gemak te stellen en ze zo briljant vast te leggen. Is daarnaast erg creatief met concepten en is ook een beetje een gadgetfreak.

Jaap Hoogstad

Jaap Hoogstad

Cameraman

Verscholen achter zijn camera is Jaap altijd op zoek naar het mooiste plaatje. Een heuse perfectionist met oog voor detail. Hij zorgt er op deze manier voor dat alle aandacht naar de inhoud kan gaan. Jaap heeft de Lord of The Rings Trilogy al zeker tien keer helemaal uitgekeken en hij heeft er nog steeds geen genoeg van.

 

Georgia Dubero

Georgia Dubero

AV-stagaire

Georgia loopt in het voorjaar van 2022 stage bij het Filmkantoor. Gewapend met een kaasstengel en een portie poffertjes komt zij de filmkantoordagen door. Het leukst vindt Georgia draaidagen die lekker buiten zijn. Naast het filmen en monteren steelt Georgia graag de show in de karaoke op de vrimibo.

Glenn van Haaster

Glenn van Haaster

Owner / Regisseur

Dacht vroeger musicalster te willen worden, totdat hij de baard in de keel kreeg. Uiteindelijk is hij erachter gekomen dat creëren veel toffer is dan spelen en al helemaal als je producties maakt die het verschil maken. Sinds zijn zestiende ondernemer en voorlopig nog niet van plan om te stoppen.

Devin de Waard

Devin de Waard

Cameraman / Editor

Devin heeft altijd een volle bak energie. Op zijn zeventiende is hij bij ons binnengekomen als stagiair en sindsdien is hij niet meer weg te slaan. Bevlogen zowel achter de camera als in de edit. Devin knalt maar door. Een echte aftermovie-specialist, die niet alleen op de filmset maar ook wel eens als dj draait.
.

Victor van Zanten

Victor van Zanten

AV-stagaire

Victor loopt in het voorjaar van 2022 stage bij het Filmkantoor. Doordeweeks een harde werker en sporter. Dit trekt hij door tot in het weekend, waar hij graag de derde helft speelt. Victor is zowel bevlogen achter de camera als in de edit en weet snel flinke stappen te maken.

.

Damiën Zeller

Damiën Zeller

Backoffice

Voordat je het kan vragen, is het vaak al geregeld. Damiën is de topper die het lukt om de creatieve chaos op kantoor geordend te krijgen. Daarnaast heeft hij ervaring met social media en als eventplanner en dat zet hij vaak voor ons in. 

 

Marcelle Idema

Marcelle Idema

Teksteditor / ondertitelaar

Als jong meisje zat ze altijd verhalen te typen. Toen ze later juf werd, zag ze overal spelfouten en ze denkt te weten hoe teksten beter en mooier kunnen. Teksten schrijven, redigeren, vertalen en ondertitelen: taal is zeg maar echt haar ding. En als ze echt blij is, zingt ze ook nog een liedje voor je. 

 

Jij?

Jij?

Ook meedoen? Vertel ons zonder bescheidenheid wat voor bijzonders je aan ons team toe wilt voegen, en we gaan graag met je in gesprek.