Live video

In de snelle digitale wereld is live video een krachtig middel om direct te communiceren met je doelgroep, waar ze dan ook zijn. Het Filmkantoor begrijpt de dynamiek van live video en staat klaar om jouw evenement, presentatie of boodschap naar jouw publiek te brengen.

 • Ruime ervaring
 • Creative inhoudelijke benadering
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid
1:10

Onze aanpak

Met live video van het Filmkantoor kun je rekenen op een goede technische kennis, interactieve betrokkenheid en flexibiliteit. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een grootschalig evenement of een intieme online sessie; wij streven ernaar om hoogwaardige livestreams te leveren die echt aansluiten bij jouw doelen en publiek. Ontdek hoe onze aanpak in live video jouw content live en impactvol maakt.

Stap 1: Doortastend

We starten met het in kaart brengen van jouw wensen! Heb je al een concept, een aantal ideeën of alleen een doelstelling? Alles is goed, wij denken graag mee! We maken een inventarisering van de omvang en benodigdheden van het project. Op basis daarvan maken wij dan een duidelijke offerte.

Het Filmkantoor maakt communicatie video's vanuit de drie pijlers doortastend, doorgrond en doordacht

Stap 2: Doorgrond

Vervolgens gaan we aan de slag met de voorbereiding, want die is megabelangrijk! Fijne draaiboeken, duidelijke afspraken en technische plattegronden zijn onderdeel van dit proces. Maar ook denken we vaak mee op inhoud, schrijven we teksten, boeken we presentatoren en regelen we decor.

Met het Filmkantoor zorg jij voor een hoger level binnen en vanuit jouw organisatie

Stap 3: Doordacht

Op de dag zelf is het belangrijk dat alles volgens plan verloopt. Vaak hebben we dan ook een doorloop en repetitie om alles te testen. Daarna kunnen we live! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij een voorstelling hebt die wij 'slechts' registeren, in dat geval passen wij ons aan in jouw programma.

Doorgrond, doortastend en doordacht, dat is hoe we bij het Filmkantoor met jouw communicatie omgaan

Stap 4: En door!

En als we echt live waren, dan zijn we nu bijna klaar! Wel is het vaak nog leuk om stukjes los te knippen voor social media, dus in het geval van een registratie laden we alles in de editmonsters en monteren we de meerdere camera's tot een geheel, zodat je de sfeer van de show ook in de film voelt.

Til jouw interne en externe communicatie naar een hoger level met het Filmkantoor

Waarom Filmkantoor

 • Uitblinken op inhoud

  Om de essentie te verbeelden, pikken wij snel op wat jij echt bedoelt en verbinden we dit met de belevingswereld van de doelgroep. Altijd eerlijk en wij zeggen waar het op staat. Zo komen we snel tot de kern.
 • Scherpe prijs

  Bij ons betaal je alleen voor wat je echt krijgt. Vooraf een duidelijke offerte zonder nonsens en geen buy-outs. Zo zijn wij toegankelijk en maken wij zoveel mogelijk films over onderwerpen die we belangrijk vinden.
 • Film, marketing en communicatie

  Wij zijn gepassioneerde filmmakers, maar we zetten ook de bril van marketeer op. Met kennis en technieken van merkidentiteit, imago en NLP weten wij dat we films maken die hun werk doen.
 • Nieuwe generatie filmmakers

  Onze generatie is opgegroeid met een camera in de hand. Trends en technieken kunnen voor ons niet snel genoeg gaan, maar we laten deze wel altijd onderhevig aan het verhaal.
 • Ontwapenend en gezellig

  Vriendschap, vakkundigheid en een berg enthousiasme. Dat is onze ontwapenende manier van film maken. Klanten wijzen ons er vaak op dat het zo’n leuke dag was, wij hebben alleen maar leuke dagen.
 • Bereikbaar

  Duidelijke communicatie en goed bereikbaar zijn is wel zo prettig. Kleine moeite. Wij houden van snel schakelen, directe lijntjes en geen gedoe. En een belletje buiten kantooruren? Dat vinden wij niet erg!

Ondanks onvoorziene omstandigheden op locatie hebben de kijkers daar niets van gemerkt. Het Filmkantoor weet het op een creatieve manier op te lossen. De goede voorbereidingen hebben hier vast mee te maken gehad!

Laura Waals Influencer & social media specialist, Beter Bed
Merken en organisaties waarmee wij graag samenwerken:

Lees meer over onze diensten